Útmutató - Regisztrált felhasználóinknak

Regisztráció

Regisztráció >> Aktíválás >> Felhasználói oldalak

A regisztráció a regisztrációs adatlap kitöltésével kezdődik. Itt kötelezően az e-mail címet és a jelszót valamint a felhasználó pontos nevét kell megadni.

A regisztráció után aktíválnia kell a felhasználónak regisztrációját. Erre biztonsági okokból van szükség.

A regisztrációt követő aktíválás és a rendszerbe való belépés után elérhetővé válnak a felhasználói oldalak, ahol jelenleg az alábbiakra van lehetőség:

Profil

Ezen menüpont alatt "személyes kártyánkon" az adatmódosítás linkre kattintva módosíthatjuk adatainkat, illetve beállíthatunk bizonyos ránk vonatkozó jellemzőket, az AnrtoPort oldallal összefüggésben.

Fórum

A Fórum oldalaira csak regisztrált felhasználók írhatnak üzenetet.

Az üzeneteket azonban bárki elolvashatja, aki ellátogat az Antroport oldalaira. Abban az esetben, ha az üzenetek sértőek, nem felelnek meg a közízlésnek, akkor az oldal szerkesztői kitörölhetik az üzenetet.

Új hozzászólás, módosítás törlés

A bejelentkezet felhasználó a Fórum oldalon található táblázatban láthatja eddigi hozzászólásait.

Új hozzászólás írásakor kattintsunk az új hozzáadása gombra, majd töltsük fel tartalommal azt. Végül a Beszúrás gombra kattintva hozzászólásunk felkerül a Fórum oldalára.

Új hozzászólásunkat a rendszer automatikusan postázza azon regisztrált felhasználóknak, akik a Profil beállításuk alatt bejelölték a Fórumértesítő jelölőnégyzetet.

Fotóalbum

A Fotóalbumot csak regisztrált felhasználóink használhatják.

Fotóalbum létrehozása, módosítása, törlése

A fótóalbum létrehozásakór kattintsunk az új hozzáadása gombra, majd töltsük ki az albumhoz tartozó adatokat. Az adatok megadása után a Beszúrás gombra kattintva a rendszer létrehoz egy üres fotóalbumot, amit most már megtölthetünk képekkel.

new1 >> new2

A fotóalbum létrehozásakor megadott adatokat késöbb módosíthatjuk. A fotóalbum Szerkeszt gombjával.

mod

A fotóalbumot törölhetjük a fotóalbum Töröl gombjával (ekkor nem csak a fotóalbum, hanem annak teljes tartalma is törlődik)

Fotó feltöltése, módosítás, törlés

A létrehozott fotóalbum már feltölthető képekkel. Ehhez a feltölteni kívánt fotóalbum címére, vagy címképére kell kattintanunk.

fel

Majd az előbukkanó táblázat új hozzáadása gombjára.

fel2>>fel3

 

A következő ablakban megadhatjuk a feltölteni kívánt fotó adatait, és feltölthetjük fényképünket. A Beszúrás gombbal véglegesítve azt.

A fotók adatait késöbb a Szerkeszt gombbal változtathatjuk meg.

Az albumból ki is törölhetünk fotót a fotó mellett megtalálható Töröl gombbal.

Ha már több fotó található egy albumon belül akkor azok sorrendjét megváltoztathatjuk a fotó mellett található fel/le mutató nyilakkal. Az új sorrend véglegesítéséhez rá kell kattintanunk az ezen oszlop tetején található ment oszlopcímre

Fotóalbum elhelyezése az AntroPort oldalán

A fotóalbum elhelyezését a honlapon az AntroPort szerkesztői végzik. Ezt jelenleg e-mailben kell kérni, amennyiben elkészült fotóalbumunk. A felkerülés után a fotóalbumon és fotókon végzett módosítások, esetleges bővítések automatikusan megjelennek a "kihelyezett" publikus Fotóalbumon is.

Felhasználóink

Ezen menüpont alatt regisztrált felhasználóinkról tudhat meg többet.

© Copyright

Az oldal szerkesztői az oldalra feltöltött cikkeket, tanulmányokat, fényképeket az oldalon való megjelenítésen túl a szerzők hozzájárulása nélkül semmiféle formában nem használhatják fel. Az oldalakon bemutatásra kerülő fényképek és írásos munkák az alkotók önálló szellemi alkotásaiként szerzői jogvédelem alatt állnak. A képeket tilos bármilyen célra felhasználni az alkotók engedélye nélkül.

AntroPort Szerkesztőség
Budapest 1092 Ferenc krt.36.
tel: 06 30 332 05 68
info@antroport.hu